Вегетаріанський заклад Das Grun 28 серпня почне роботу на вулиці Іллінській, на Подолі, пише БЖ. Зараз заклад працює в тестовому режимі.

Позиціюють себе «як заклад сучасної берлінської кухні», або kantine, що в перекладі з німецької означає «їдальня». Ще одна особливість закладу – здорове харчування: меню складається з вегетаріанських страв сучасної берлінської кухні, адаптованих під український стиль, кажуть у Das Grun.

Заразом можна замовити Berlin Bowl (хумус з червоної квасолі з волоським горіхом, фалафель, огірок, мариновану цибулю й кус-кус) або «Піту з фалафелем» (фалафель, томат, солоний огірок, маринована цибуля, йогуртовий соус, харісса).

Також у меню є сніданки, закуски, кава й десерти, наприклад: штрудель з вишнею, м’ятний кекс і португальські тістечка паштейші. Пропонують також коктейлі (Lovers Club) лимонади та фреші.

Незабаром барне меню розширять авторськими алкогольними коктейлями на основі цукрозамінників, а також крафтовим пивом і сидром. Готуватимуть і безалкогольні варіанти відомих коктейлів, які будуть повторювати смак оригіналу, додають у Das Grun.

Також у Das Grun дбають і про навколишнє середовище: увесь одноразовий посуд виготовлений ​​з кукурудзяного крохмалю.

З меню:

Berlin Bowl – 145 грн

Піта з фалафелем – 90 грн

Брускети з томатами й моцарелою – 100 грн

Lovers Club – 75 грн

«Шрабстер» – 60 грн

Лимонади – від 50 грн

Заклад розташований на площі 40 м² на вулиці Іллінській. Інтер’єр – у стилі лофт з поєднання натуральної цегли, дерева й металу. 

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

10:00–23:00

Де

вулиця Іллінська, 20



Фото: Das Grun, Veganistan Brat