Заклад «Чебурек & More» почав роботу на вулиці Спаській поблизу Контрактової площі. Нове місце відкрили на колишній локації закладу «Желток». Пропонують страви кримськотатарської кухні та рибу чорноморського вилову.

Власники «Чебурек & More» називають заклад «рестораном твого літа». «Ми любимо літо, але не любимо той факт, що воно триває лише три місяці на рік. Тому вирішили зберегти його в затишному місці на Подолі. Віднині літо в Києві триває цілий рік. А разом із ним море, хрустка смажена рибка, соковиті чебуреки та прохолодне ігристе – загалом, усе, що ми так любимо їсти на морі».

За кухню відповідає шеф-кухар і телеведучий Юрій Ковриженко в тандемі з Іллею Ульяновим, який раніше працював у ресторані Whiskey Corner.

У меню – чебуреки та янтики з різними начинками (з бараниною, яловичиною, з грибами, чотири сири, сиром і грибами та сиром і шпинатом), «чорноморський фіш-енд-чипс» (ціла смажена камбала, яку подають зі смаженою картоплею і соусом тартар), котлети зі щуки з пюре із зеленого горошку, солоні пироги (з рибою, цибулею або яловичиною), смажені бички та копчені мідії.

З меню:

Чебуреки та янтики – 47 грн

Курячий бульйон з домашніми пельменями – 75 грн

Салат з грильованими овочами та кускусом – 95 грн

«Чорноморський фіш-енд-чипс» – 109 грн/100 г

Мідії у вершково-винному соусі –159 грн

Вафельні трубочки зі згущеним молоком – 89 грн

Можна замовити також десерти: трубочки зі згущеним молоком і горішками, шоколадну ковбаску і чак-чак.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

11:00–23:00

Де

вулиця Спаська, 1/2

телефон

066 585 55 82


Фото: «Чебурек & More», Наті Авдєєва