«Чарочну» на вулиці Гончара, неподалік від перетину з Великою Житомирською, відкриють 7 серпня. Вона працюватиме з четверга до суботи в підвальному приміщенні Barkada Cafe, повідомляє Barout.

Інтер’єр приміщення стилізували під 1990-ті та 2000-ні роки. Використали вінтажний декор і меблі на зразок секретера, прихованого бару й червоного телефона. Стіну вздовж сходів пофарбували в зелений колір «як у під’їздах».

«Мене завжди цікавив формат «чарочних», але хотілося зробити його культурним і доступним для молоді. Хотілося відтворити в закладі теплі спогади про молодість і студентські роки», – розповідає співзасновник закладу Ілля Пухальський.

Крім чистого алкоголю, пропонують напої з розділу «Авторські чарки». Наприклад, це «Тархун», «Крем-сода», «Стоп-наркотик», «Хубабуба» та «Пломбір». До прикладу, «Стоп-наркотик» є поєднанням яєчного лікеру та маку, а «Хубабуба» – сиропу, лаймового кордіалу та горілки. За їх розробку відповідав Дмитро Костомаров, який раніше працював у The Cinematographer’s Party.

«Це важко віднести до якоїсь однієї категорії: коктейль, змішаний напій чи настійка. Але головне: хотіли використати якісні інгредієнти та нові техніки на кшталт кларифікації й холодного настоювання для створення приємних асоціацій», – каже Пухальський.

МЕНЮ:

Бутерброд з вареною ковбасою – 44 гривні

Олів’є – 75 гривень

Вафельний торт – 44 гривні

Горілка – 55 гривень за 50 мілілітрів

Джин – 55 гривень за 50 мілілітрів

Авторська чарка «Тархун» – 55 гривень за 50 мілілітрів

Авторська чарка «Пломбір» – 55 гривень за 50 мілілітрів

До напоїв пропонують бутерброди, закуски, салати й десерти. Салати подають у гранованих склянках, також в асортименті печінковий торт, баклажан і соління та десерти.

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

18:00–02:00 (четвер), 18:00-04:00 (п’ятниця та субота)

Де

вулиця Гончара, 4

телефон

093 310 93 68