Заклад китайської їжі «Розкажи мені про Китай» почав роботу в тестовому режимі на вулиці Великій Васильківській, поблизу станції метро «Олімпійська». Визначають формат як «міське кафе для людей, які люблять історії».

«Хочемо наповнити наше місце не тільки смачними стравами, але й історіями. Для нас це важливо. Ми хочемо розповідати історії про Китай нашим гостям і хочемо, щоб вони також розповідали історії нам», – говорять у закладі.

У закладі, який запустили девелопер і працівник IT-індустрії, пропонують автентичну китайську їжу, яку готуватимуть китайські шеф-кухарі з провінцій Хейлунцзян і Хубей, вони мають понад 20 років досвіду.

У меню закладу 40 автентичних страв із 12 провінцій Китаю та 5 десертів, також пропонують вегетаріанські страви. Більшість страв подають гострими, але можуть адаптувати за бажанням.

«Китай має багатотисячну історію, а що довша історія, то смачніша кухня. А ще Китай дуже цікавий, ми вирішили розповісти про нього через їжу й історії», – додають у «Розкажи мені про Китай».

З особливою увагою підійшли до вибору чаїв: разом із чайним сомельє та спеціалістом китайської культури серед 50-ти видів обрали 15 позицій, які «розкривають спадок Китаю з різних боків».

З меню: 

Пак-чойз грибами «Сянгу» – 168 грн

Салат «Телятина з огірком» – 188 грн

Суп «Урбан Том Ям» – 198 грн

Гострий сичуанський суп-локшина – 188 грн

Курка в кисло-солодкому соусі – 138 грн

Філе качки в гострому соусі з овочами – 238 грн

Короп у кисло-солодкому соусі – 268 грн

Шоколадний кейк з сичуанським перцем і карамелізованою грушею – 128 грн

Картопля «Дісаншен» – 138 грн

Морозиво – 78 грн

Основна зала закладу розрахована на 130 гостей, працює й літня тераса.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

11:00–23:00

Де

вулиця Велика Васильківська, 68

телефон

068 677 0066


Фото: «Розкажи мені про Китай»