Другий заклад Yellow Place почав роботу в Києві. Кав’ярню відкрили в магазині Bad Boy від власників goodwine біля станції метро «Осокорки», пише Blackfield Coffee.

«Bad Boy – це магазин оптового відділення goodwine. Вони хотіли запустити винний бар із кавою, запропонували нам стати цією кав’ярнею. Ми давно хотіли запустити другий Yellow Place, тому погодилися», – каже керівниця Yellow Place Альона Хмелик.

У Yellow Place, окрім напоїв, можна буде замовити випічку із Bakehouse, а також сніданки.

«Меню кав’ярні за такими ж принципами, як і на Мечникова: подвійне еспресо, органічне молоко, вівсяне молоко Minor Figures, а також випічка й торти від Bakehouse», – розповідають у Yellow Place. Додають, що сніданки запустять протягом двох тижнів.

Окрім класичної кави й фільтру, пропонують колд-брю (79/99 грн), комбучу (99 грн), «Айс-какао» (99 грн) і матча (99/128 грн), а також чай. Готують на каві власного обсмажування під брендом Yellow Place.

З меню: 

Еспресо – 59 грн

Капучино – 69/99 грн

Лате – 75/109 грн

Фільтр – 59/69 грн

Пуровер – 89 грн

«Айс-какао» – 99 грн

Також у новому Yellow Place є кавова полиця із кавою власного обсмажуання й аксесуарами. Планують проводити освітні заходи, а також бранчі й вечірки.

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

09:0020:00

Де

Дніпровська набережна, 14К



Фото: Yellow Place