Новий заклад мережі магазинів-ресторанів риби та морепродуктів Egersund Seafoоd почав роботу на проспекті Академіка Палладіна, поряд із ТРЦ Lavina Mall.

«Як відомо, прогрес неможливий без руху вперед. І вже сьогодні ми відкриваємо наш четвертий магазин-ресторан Egersund Seafood», – розповідають у норвезькій мережі про відкриття, що відбулося 1 серпня. 

Egersund Seafood розташований у двоповерховому приміщенні на проспекті Палладіна

Наразі Egersund Seafood на Палладіна працює виключно у форматі магазину, ресторан запустять згодом, розповідають The Village Україна в мережі. Додають, що поки скуштувати рибу чи морепродукти можна на барі або на літньому майданчику. Тимчасово не працюють й ресторани в магазинах у ЦУМі та Skymall.

«У наявності весь асортимент продукції в усіх категоріях! Наші продавці-консультанти завжди готові порекомендувати рибу та морепродукти на будь-який смак. Ви можете вибрати з великого асортименту заморожених або охолоджених, копчених або слабосолених», – розповідають у магазині.

Наприклад, пропонують дорадо, хек, тунець, лосось, скумбрію, оселедці, а також кав’яр. 

 Норвезький виробник Pelagia AS працює на українському ринку з 1996 року, перший магазин мережі в Києві під брендом Egersund Seafood відкрили в 2014 році.

 The Village Україна анонсував відкриття закладу поряд із Lavina Mall у березні. 

 Три інші заклади мережі працюють у ЦУМі, ТРЦ Skymall і на Позняках.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Коли

10:00–22:00 (понеділок), 08:00–22:00 (з вівторка по неділю), передостанній понеділок місяця – з 12:00

Де

проспект Академіка Палладіна, 59

Обкладинка та фото: Egersund Seafood