Сервіс доставки Cargo Kitchen почав роботу в Києві. Особливість сервісу – доставка готових обідів за 199 гривень у межах 45 хвилин.

«Нещодавно в Києві відкрили морський порт. Cargo Kitchen приймає у своїх доках кораблі зі смачною їжею з усього світу: з Америки, Індії, Китаю, Італії, Іспанії, Німеччини та Мексики», – розповідають у сервісі. 

За меню відповідає шеф-кухар Нікіта Нєкіш. Серед готових обідів по 700 грамів – американський, італійський, китайський, мексиканський і вегетаріанський. «Ти можеш замовити собі мексиканський ланч на сніданок, індійський ланч на обід і американський ланч на вечерю», – кажуть у Cargo Kitchen.

Наприклад, в американський Cargo Diner входять курячі крильця, картопля фрі, сирний суп і салат коул сло. Можна замовити обід і суп за 199 гривень, обід окремо (149 грн) або суп (65 грн). У китайський обід під назвою «Дзяо-бар» входять яєчна локшина із соєвим соусом, курка з овочами в кисло-солодкому соусі, броколі з устричним соусом в арахісі, суп із рисовою локшиною й тофу, а також биті огірки.

Фірмовою стравою шеф називає пастрамі-сандвіч. «Три роки він шукав ідеальний рецепт пастрамі. Задля цього Нікіта об’їздив пів світу на мотоциклі та щодня під час своєї мандрівки експериментував із м’ясом, доводячи рецепт до ідеалу. Зараз це неймовірне поєднання гречаного хлібу та соковитого м’яса відоме як найкрутіше пастрамі в Києві», – розповідають у Cargo Kitchen.

Пастрамі маринують понад 100 годин, а тоді ще добу коптять, розповідає шеф. Продають пастрамі-сандвічі двох видів: із ферментованою капустою (220 грн за 270 г) і халапеньйо (220 грн за 270 г). Також можна придбати власне пастрамі (170 грн за 150 г).

У Cargo Kitchen є опція безкоштовної доставки. Вона діє в межах Святошинського району Києва, Петропавлівської та Софіївської Борщагівки, а також сіл Чайки, Святопетрівського, Білогородки та Шевченкового. У межах центральної частини Києва безкоштовно доставляють замовлення на суму від 500 гривень, а по лівому берегу – замовлення від 1000 гривень. На лівий берег беруть замовлення тільки від 500 гривень.

 Оформити замовлення можна на сайті або за телефоном 098 100 09 48.


Також Cargo Kitchen представлені на «Бухта Food Station» на Поштовій площі.

Раніше Cargo Kitchen брали участь у форматі стритфуду в заходах «Кураж Базар» та Atlas Weekend.


 Раніше The Village Україна розповідав про доставку їжі в Києві в рубриці «Доставка дня». Ми розповіли вже про понад 50 доставок.

Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також запитували рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.

Окрім того, ми розповідали, як український ресторанний бізнес переживає найбільшу кризу у своїй історії.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

фото: Cargo Kitchen