Неподалік від Севастопольської площі (проспект Лобановського, 6) відкрили грузинський ресторан «Дедіко». «Українською дедіко – матуся. А де може бути смачніше, ніж у неї?» – пояснюють концепцію у закладі.

Співзасновники закладу – Ольга Рижик (Hangover, D.Fleur), Євген Дулін (Hangover, D.Fleur),  Одарка Шевченко (D. Fleur, Hangover) та Олег Гавриленко («Хінкальня Gogi», Contrabando Food & Wine).

Ресторан двоповерховий, розділений на чотири зали та дитячу кімнату (у період карантинних обмежень кімната не працює, попереджають у закладі). 

У «Дедіко» обіцяють «традиційні грузинські й авторські страви за демократичними цінами». У барній карті – вина Шато Мухрані, чача та домашні лимонади.

З меню:

Пхалі – 79 грн

Рулетики з баклажану з горіхом – 119 грн

Хачапурі по-аджарськи – 145 грн

Домашній грузинський салат – 99 грн

Харчо – 76 грн

Лобіо – 99 грн

Річкова форель – 199 грн

Шоті – 15/25 грн