«Склад» відкрив новий бар на Бессарабському ринку. Це заклад від компанії «Близнецы Камикаде» («БарменДиктат»), повідомляє Barout.

Новий бар є частиною «Складу», але має окремий формат і концепцію. Цей формат «бару в барі» порівнюють із Ghost Station, що працює в межах «БарменДиктату».

«Це бар про той Київ, який спокійно конкурував з усіма європейськими столицями чи навіть був кращим за них. Ми вирішили відтворити епоху неймовірного підйому економіки країни у 18801920-х роках. Усе всередині – частинки епохи, від оригінальної цегли до вітражної лампи з колишнього помістя купця», – розповідають у «Складі».

За бар відповідає Анастасія Гота, переможниця конкурсу World Class Ukraine 2019. За її словами, у коктейльній карті хочуть робити акцент на класичні та «забуті» версії коктейлів.

«Ми працюємо в форматі бармен-гість, не залучаючи офіціантів, тому в нас немає меню. Бармен підбере коктейль за важими побажаннями», – пояснюють у «Складі».

КОКТЕЙЛІ – по 190 гривень.

Sazerac;

Daiquiri зі згущенкою із кедрового молока;

Bijou;

Fall Fizz із узваром;

Angel Face;

Gimlet із червоною смородиною.

Через карантин новий бар «Складу» може прийняти 1820 людей водночас. Після виходу з карантину планують працювати до 02:00.

Вхід з фасаду Бессарабського ринку з боку Бессарабського проїзду, напроти Arena City.

Підпишися на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

16:0023:00

Де

Бессарабська площа, 2

телефон

067 564 9488


ОБКЛАДИНКА ТА ФОТО: «Склад»