Заклад Feeltrd почав роботу в торговельному центрі Silver Breeze на проспекті Тичини. Це перша кав’ярня мережі «Сільпо» в новому форматі, пише Blackfield Coffee.

Кав’ярню відкрили в комплексі на Березняках, бо у цій будівлі розташований основний офіс «Сільпо». Заклад працює поза залою «Сільпо», поряд із касами самообслуговування, вхід для всіх гостей вільний.

Готують спешелті-каву на зернах власного обсмажування, розповідає Blackfield Coffee кавовий експерт Fozzy Group Женя Горбань. Проєкт організовує разом із Дмитром Гораєм і Юлією Багін.

«Я співпрацюю з Fozzy Group уже близько року, цю роботу зараз можна буде оцінити через це відкриття. Хочемо показати, якою може бути спешелті-кава в межах великої компанії», – коментує Горбань.

У назві бренду вирішили обіграти кілька англомовних слів: «filtered» і «feel».

Кава: 

Еспресо – 20 грн

Капучино – 30 грн

Лате – 35 грн

Флет-вайт – 35 грн

Фільтр – 25 грн

Формат планують масштабувати: найближчим часом відкриють дві кав’ярні в Києві в ТРЦ Gulliver і Le Silpo на Басейній. Ці три заклади (включно з першим) позиціонують як пілот. Усі нові «Сільпо», які на етапі планування, будуть відкриватися з кав’ярнями. До кінця року планують запуск в Одесі та Дніпрі.

Підпишися на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

08:00–20:00

Де

ТЦ Silver Breeze, проспект Тичини, 1-В



Фото: Feeltrd