Гастробар «Барсук» почав роботу в тестовому режимі на Солом’янці в ЖК «Династія». Це другий заклад мережі.

«Барсук» – це концепція, перевірена часом. Настільки ж актуальна, як і 10 років тому. Тому що тренди змінюються, а бажання людей смачно поїсти в затишному місці стале. Це фундамент. Києву, який насправді за цей час здійснив шалений ривок у розвитку гастрономічної культури, усе ще бракує місць, де справді смачно», – розповів ресторатор Дмитро Борисов.

«Барсук» на Солом’янці відкрили за франшизою. Заклад має 82 посадкові місця в двох залах. Незабаром має відкритися дитяча кімната та є дитяче меню. Також протягом усього дня подають сніданки.

В основі меню – «космополітичний comfort food», розповідають у закладі. «Страви не прив’язані до певної національної кухні. Єдине правило: має бути смачно. Великий блок «своїх рідних страв»: сирники, борщ, голубці або котлети. Крім того, паста, стейки, хумус, том кха», – додають у «Барсуку».


З меню:

Яйця пашот на вершковому бріоші з лососем – 189 грн

Шакшука зі свіжою кінзою – 99 грн

Зелений борщ зі сметаною – 79 грн

Том-кха з куркою та лисичками – 139 грн

Папарделе з судаком, аспарагусом і шпинатом – 198 грн

Курячі котлети з вершковим картопляним пюре – 119 грн


Коли

09:00–23:00

Де

вулиця Василя Липківського, 37В

телефон

063 153 78 88


 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

«Барсук» – перший із закладів «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», працює впродовж десяти років. Незабаром готується відкриття третього закладу мережі на Позняках.