Kyiv Food Market відновить роботу з 1 липня з трьома новими форматами. Тепер тут працюватимуть заклади «Китайский Привет», Dogs & Tails і Crabs.

«Відкриття відбудеться 1 липня, запустимося з новими форматами. Наприклад, замість проєктів Ектора Хіменеса-Браво (NAM і BAO), будуть «Китайский Привет» і «Вьетнамский Привет», − коментує The Village Україна співзасновник Kyiv Food Market Алекс Купер.

Відкриття форматів відбудеться орієнтовно 10 липня, підтвердили The Village Україна в «Китайский Привет».

«Також ми з La Famiglia відкриваємо новий формат Crabs – це ресторан, що спеціалізуватиметься на крабах, розташований на зоні шоу-кухні на другому поверсі Kyiv Food Market. Окрім того, Анна Козаченко вирішила замінити Good Girl на Dogs & Tails», – розповідає Алекс Купер.

Kyiv Food Market об’єднує понад 20 ресторанів і барів в одному приміщенні в колишньому приміщенні заводу «Арсенал» напроти станції метро «Арсенальна».

Це спільний проєкт засновника «Міського ринку їжі» в Одесі Алекса Купера та власника мережі ресторанів La Famiglia (Vino e Cucina, Vero Vero, Catch, Bigoli) Михайла Бейліна. Почали роботу у вересні 2019 року.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

ФОТО: Андрій Баштовий для The Village Україна