Кафе-пекарня «Хлібний» 26 червня почне роботу на вулиці Богдана Хмельницького, 32, поблизу станції метро «Золоті ворота». Це п’ятий заклад мережі в Києві.

Як і решта закладів, працюватиме за принципом самообслуговування, окрім кафе в Пасажі, де використовують формат ресторанної подачі. У меню будуть усі позиції, що й в інших закладах мережі.

Будуть починати роботу о 07:30. Традиційні ранкові страви (сирники, яєчня з шинкою, авокадо тост) доступні впродовж усього дня.

Новий «Хлібний» біля «Золотих воріт» / Маша Шубіна

У новому «Хлібному» буде два рівні, 103 посадкові місця всередині й 48 місць на терасі. Розташували його неподалік від перетину вулиць Хмельницького й Лисенка, у колишньому приміщенні бутику Marc Cain.

За інтер’єр нового закладу відповідала дизайнерка Маша Шубіна, яка розробляє всі кафе «Хлібний». Для столів тут використали натуральний мармур, а також авторський декор. Індивідуально для закладу виготовляли триметрову люстру. Збережуть традиційний лайт-бокс із зазначенням найближчих станцій метрополітену.

З МЕНЮ:

Пончик – 15 грн

Ватрушка – 30 грн

Класичний круасан – 30 грн

Мигдальний круасан – 40 грн

Вафельний торт – 60 грн

Сандвіч з шинкою і сиром – 95 грн

Сандвіч з халумі – 120 грн

КАВа:

Еспресо – 30/40 грн

Фільтр – 50/60 грн

Капучино – 50/60 грн

Лате – 55/75 грн

За випічку відповідає пекар Владислав Марчук. За каву – чемпіон світу 2018 року з приготування кави в джезві Слава Бабич.

 «Хлібний» – комбінований формат пекарні й кафе. Перший заклад під назвою «Хлебный» відкрили в 2018 році поблизу «Олімпійської» Дмитро Заходякін та Аліна Косічкіна (Holy Burger). Після цього власники змінили вивіски та комунікацію на варіант «ХЛБНЙ». П’ятий заклад запускають з україномовним варіантом неймінгу «Хлібний».

 Також заклади мережі працюють на вулицях Хрещатик і Шота Руставелі та в Пасажі.

 Раніше The Village Україна розповідав, що власники Заходякін і Косічкіна перезапустили «Стейкхаус».

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

07:30–23:00

Де

вулиця Хмельницького, 32