Ресторан азійської кухні Woki Toki Asian Food Market почав роботу на вулиці Кирилівській неподалік станції метро «Тараса Шевченка», повідомляє Post Eat.

Це другий заклад мережі у Києві: перший відкрили на лівому березі поруч з «Лівобережною». Новий заклад на Кирилівській просторіший, має дві зали та інтер’єр у стилі лофт. У новому ресторані суші-бар винесено до зали – роли готуються при гостях. Страви пропонують їсти лише паличками.

У меню – страви китайської, тайської та японської кухонь. Також пропонують вок-страви, рамен, салати, десерти, напої з чіа, китайські чаї та авторські коктейлі. Одна з фірмових страв – качка по-пекінськи.

Як і в ресторані на лівому березі, на Кирилівській працюють лише кухарі – вони позмінно готують, зустрічають, обслуговують і розраховують гостей. «Краще за кухаря ніхто не розповість про склад та тонкощі приготування страв», – кажуть у Woki Toki.

Можна також обирати і комбінувати власний варіант із понад 40 інгредієнтів на вітрині.

Працює доставка через сервіси Glovo і Raketa, доступна послуга take away.

З меню:

Удон з креветками, кукурудзою і томатами та соусом унагі – 204 грн

Соба з телятиною та соусом теріякі – 128 грн

Фунчоза з куркою і спаржевою квасолею та кисло-солодким соусом – 143 грн

Сисова локшина з грибами шиїтаке, водоростями вакаме та кисло-солодким соусом – 143 грн

Рамен із креветкою – 156 грн

Салат з грибами шиїтаке і сиром тофу – 119 грн

Незабаром в планують запустити власну доставку.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

09:00-23:00

Де

вулиця Кирилівська, 63д


Фото: Woki Toki