Заклад італійської кухні Mastro 24 червня починає роботу на вулиці Костянтинівській, поблизу станції метро «Контрактова площа».

Готуватимуть римську піцу: її особливість у хрусткому ззовні й пухкому всередині тісті, а також у форматі подачі (випікають у прямокутних формах і продають на вагу).

На Костянтинівській планують запустити роботу в розширеному форматі італійського ресторану. Окрім римської піци, пропонуватимуть також фетучині власного виробництва, ризото й страви італійської та європейської кухонь.

Працюватиме також Mastro Bar: пропонуватимуть вино, яке підбирали до страв з меню. Можна замовити також чай, каву, десерти.

«Дизайн інтер’єру передає атмосферу Рима, яка поєднує дух різних епох: від античності до сучасності», – додають у закладі.

Це вже другий заклад від Mastro у Києві: перший відкрили в 2018 році у форматі піцерії у ТРЦ Smart Plaza, біля «Політехнічного інституту».

З меню:

Піца з тунцем і томатами чері – 220 грн

Піца «Пепероні» – 180 грн

Піца «Гавайська» – 160 грн

«Маргарита» – 140 грн

Карбонара – 120 грн

Салат «Грецький» – 115 грн

Сік – 29 грн

Тирамісу – 110 грн

Mastro також працює в Римі: у 2013 році заклад відкрив італійський піцайоло українського походження Андрій Злотко. У Римі є три заклади Mastro.

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

10:00–23:00

Де

вулиця Костянтинівська, 19


Фото: Mastro