Стритфуд-зона Food Truck Park почала роботу на вулиці Московській на Печерську. Це проєкт родини Дмитра Федотенкова, співвласника мережі ресторанів Tarantino Family й будівлі кінотеатру «Зоряний» неподалік фудтраків.

Федотенков каже, що це формат, який не має жодного стосунку до Tarantino Family, а реалізує його 12-річний син Іван. «Це проєкт мого сина. Моя дружина допомагає, тому що син ще дуже молодий», – розповідав ресторатор для The Village Україна.

У Food Truck Park працюють чотири формати: Taco Spaco з мексиканською їжею, Rolls&Rollsushi з ролами, фудтрак у форматі бару з напоями та Lucky Luciano з морозивом.

У Тасо Spaco можна замовити тако, кесаділью, бурито, начос і солодкі чуррос. У фудтраку Rolls&Rollsushi пропонують роли з креветкою, лососем і вугрем, а також гарячі роли, бургери з лобстером і мідіями й місо-суп.

Також у фудтраку Lucky Luciano можна спробувати морозиво в бабл-вафлі з ваніллю або шоколадом по 99 гривень і сорбет із полуницею або лимоном по 24 гривні за 50 грамів.

З меню:

Бурито − 89 грн

Тако з мисливськими ковбасками − 89 грн

Гарячий рол із лососем − 159 грн

Рол «Філадельфія» з креветкою − 149 грн

Бургер із мідіями − 129 грн

Креветки темпура − 69 грн

Морозиво з бабл-вафл − 99 грн

Раніше на цій території забудовник «Укрбуд» планував побудувати бізнес-центр Arsenal Plaza. У грудні 2019-го саме Федотенков придбав частку експрезидента «Укрбуду» Максима Микитася у проєкті.

Детальніше про проєкт і статус кінотеатру «Зоряний» ми розповідали окремо.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

10:00–22:00

Де

вулиця Московська, 26


Фото: Food Truck Park