У Києві почав роботу моноформат «Кури гриль»: наразі працюють виключно на доставку.

Маринад і рецептура для курки розроблені шеф-кухарем проєкту. Соус не містить майонезу, цукру, меду й інших алергенів.

«Відібрали найкращого постачальника за важливими для нас критеріями, де та як росте наша курка, чим її годують, як транспортують, які люди це роблять, на якому авто, у яких ящиках, якими руками», – коментують у «Кури гриль».

Вартість однієї курки – 285 гривень. Замовити можна онлайн і за номером телефона.

Доставлятимуть курку кур'єри в безпечній і зручній упаковці разом з приладами для розділки.

Також можна замовити напої: колу, лимонади й сік.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Фото: «Кури гриль»