Guilty Wine Bar змінив власників – співзасновник Юрій Платоненко передав керівництво винним баром Світлані Мусій (Bali Bowl Cafe) та Оксані Романюк (Hum:Hum), пише Barout.

Оксана Романюк раніше відповідала за проєкт «Под асфальтом пляж» і керує закладами Hum:Hum на Подолі та Manifest у Лісабоні. Світлана Мусій працювала в Druzi Cafe, а тепер розвиває заклади Bali Bowl Cafe на площі Льва Толстого і Kyiv Food Market.

Заклад відновить роботу 10 червня, змінивши формат.«Структуру і форму ми залишаємо. Ми не робимо новий заклад із нуля, ми залишаємо все хороше, що створила [попередня команда] – із класним дизайном, з аудиторією. Ми просто принесемо у нього свою філософію і розуміння того, що таке винний бар», – розповідає Оксана Романюк.

Удень Guilty Wine Bar працюватиме як кав’ярня, куди можна буде забігти за круасанами й хамоном, а також на бранч, ланч і бізнес-ланч, а ввечері – як камерний винний бар, де можна випити вина та поїсти, додають у новій команді.

Нові власниці планують розширити винну карту Guilty, доповнивши її натуральними й біодинамічними винами. Також у барі облаштують магазин, в якому можна буде придбати продукти типу вина, сиру та хамону.

У барі також проводитимуть вечірки та виставки. «Будемо продовжувати й артскладник закладу, співпрацюватимемо з молодими українськими художниками, влаштовуватимемо виставки», – додає Романюк.