Доставка дня – кафе «Хармс», що запустило власну доставку та працює в форматі літнього майданчика поруч з Золотими воротами. 

«Ми міське кафе з сніданками та вином, а також книжкова крамниця з нон-фікшн літературою від незалежних видавництв. Хочемо, щоби наші страви доставлялись швидко, теплими та в естетичному вигляді, тому запустили власну доставку», – розповідають у закладі.

У меню, наприклад, сніданки, що подають протягом усього дня. Окрім авокадо-тостів та яєць «Бенедикт», подають суперсирний скрембл з грибами та моцареллою (138 грн) та ранковий боул з лососем-гравлакс, гуакамоле та карамелізованою морквою (153 грн). 

Окрім того, готують пасту (138-177 грн): можна замовити фетучіні з запеченим лососем або суперсирну пасту. Також в асортименті сирники з фермерського творогу із солоною карамеллю та грецьким йогуртом.

Як замовити: На сайті. Доставляють через власний сервіс доставки, також співпрацюють із сервісами Uber Eats, Glovo та Raketa. Замовлення приймають із 10:00 до 22:00. За межі зони доставки кур'єрських служб можлива доставка на таксі. Також пропонують самовивіз із закладу на вулиці Володимирській


 У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, щоб підтримати в такий спосіб ресторанний бізнес під час карантину. Ми розповіли вже про понад 50 доставок.

 Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували в рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.

 Окрім того, ми розповідали, як український ресторанний бізнес переживає найбільшу кризу в своїй історії.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: «Хармс»