Доставка дня – ресторан італійської кухні Pastateca. Під час карантину заклад запустив доставку Pastabox, напівфабрикатів для спрощеного приготування страв удома. 

«Pastabox – це про смачну любов. Досконалий тірамісу, м’які ранкові сирники, домашній хліб та апетитна лазанья – кожен знайде щось улюблене. Усі страви готуємо власноруч і з чистою турботою про вас. І навіть доставка в нас топова, адже замовлення вам привезуть наш власник, директор чи шеф», – кажуть у закладі. 

У меню Pastateca – заморожені напівфабрикати (40–220 грн), охолоджені готові страви (40–170 грн) та страви основного меню (45–255 грн). Наприклад, пропонують напівфабрикати тальятеле (40 грн за 360 г), зелені папарделе (40 грн за 360 г) і равіолі з куркою та грибами (60 грн за 400 г), а також охолоджені страви: гречана каша з грибами (60 грн за 600 г) і смажені курячі биточки (90 грн за 500 г).

Також в асортименті готові страви на зразок пасти: лінгвіні з томатним соусом (55 грн за 275 г), тальятеле з вершковим соусом (85 грн за 270 г) і тальятеле з тигровими креветками (220 грн за 375 г). 

з Меню

Класичний омлет – 50 грн

Сирники з рикотою і журавлиною – 105 грн

Брускета з авокадо і лососем – 140 грн

Жовті лінгвіні з оливковою олією – 55 грн

Зелені папарделе з куркою, печеним перцем і солодкими томатами – 150 грн

Чорне ризото з морепродуктами – 255 грн

Великий боул із гречкою – 125 грн

Шніцель із горгонзолою і картоплею – 140 грн

Як замовити: На сайті, у Telegram-боті та за номером 067 333 55 79. Доставляють через власний сервіс доставки, також співпрацюють із сервісом Uber Eats. Замовлення приймають із 11:00 до 20:00. Окрім того, ресторан запустив літній майданчик. 


 У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, щоб підтримати в такий спосіб ресторанний бізнес під час карантину. Ми розповіли вже про понад 50 доставок.

 Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували в рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.

 Окрім того, ми розповідали, як український ресторанний бізнес переживає найбільшу кризу в своїй історії.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: Pastateca