Київський ресторан неаполітанської кухні Positano увійшов до рейтингу 50 найкращих піцерій Європи у 2020 році за версією видання Bigseventravel. Це єдиний український заклад, що потрапив до списку.

«Якщо ви в Києві, поїздка в місцевий ресторан Positano так само хороша, як і справжня на Амальфітанське узбережжя. Шефи-італійці кажуть, що приправлять кожну страву шматочком власного дому», – розповідає видання.

Positano розташований на лівому березі в ТЦ Silver Breeze (проспект Павла Тичини, 1-В).

Кухню закладу очолює бренд-шеф мережі «Сільпо» Марко Черветті. Основу меню створив Марко разом із піцейолою Енцо Коччею.

У закладі подають традиційні та авторські піци, які готують у дров’яній печі від майстра Стефано Феррари.

На час карантину з Positano можна замовити доставку піци – ось як це зробити.


 У 2019-му ресторан Positano увійшов до 50 найкращих піцерій світу за версією гіду 50 Top Pizza.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Positano