Доставка дня – бар-бістро Zweig у колишній будівлі заводу «Арсенал». 

«Мовчання – не золото, якщо за ним не йде рішення. Zweig запускає доставку. Усе просто і логічно – заходиш на сайт, вибираєш свій сет, насолоджуєшся кожною миттю свого життя», – кажуть у закладі.

У Zweig зробили ставку на сети для доставки: пропонують три комплекти замовлень із сендвічем, десертом і напоєм по 450 гривень.  

«Сет №1» – це сендвіч із тофу і десерт «Пана-кота із авокадо». «Сет №2» – сендвіч із тунцем і десерт «Груша з ожиною». «Сет №3» – це сендвіч із яловичиною і десерт «Шоколад і вишня». До кожного сету пропонують обрати напій – коктейль або каву.  

«Сет №2»
«Сет №3»

Як замовити: На сайті. Замовлення приймають з 11:00 до 22:00. У межах 5 кілометрів від закладу на «Арсенальній» доставляють безкоштовно. 


 У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, щоб підтримати у такий спосіб ресторанний бізнес під час карантину.

 Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували в рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.

 Також ми підбили перші підсумки рубрики «Доставка дня» – перші 25 публікацій.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: Zweig