Доставка дня – ресторан в’єтнамської кухні Tin Tin, який працює з 2017 року на Київському велотреку.

«Знаємо, ви чекали. Ми також! Тепер наші супи та боули готові знову підіймати ваш настрій і втамовувати голод», – кажуть у закладі, який відновив доставку після паузи.

Наприклад, у меню одинадцять видів супів на зразок фо бо, фо бо суон і фо сой нан. Також пропонують боули на зразок «Професор Турнесоль» (235 грн) із карі з темпе й баклажанами, ліджі, листям салату айсберг, огірком і маринованою окрою, а також «Капітан Хеддок» (255 грн) з тигровими креветками, стручковою квасолею й манго. 

з Меню:

Фо бо – 149 грн за 500 г

Фо бо XL – 189 грн за 850 г

Фо ґа – 145 грн за 500 г

Боул «Растапопулос» з яловичиною, ананасом і кімчі – 235 грн за 400 г

Боул «Генерал Алькасар» зі смаженим сомом і томатами чері – 255 грн за 400 г

Як замовити: У сервісах Uber Eats і Raketa, а також за номером 097 828 7878. Приймають замовлення з 12:00 до 20:00. Діє безкоштовна доставка в радіусі 5 кілометрів, також можливий самовивіз.


 Раніше ми також розповідали про
доставку піци Pie Spot Pizza від шеф-кухаря Tin Tin.


 У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, щоб підтримати у такий спосіб ресторанний бізнес під час карантину.

 Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували в рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.

 Також ми підбили перші підсумки рубрики «Доставка дня» – перші 25 публікацій.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: Tin Tin