Доставка дня – ресторан української кухні Barvy.

«Будемо з вами впродовж карантину, щоб подбати про ваші смачні трапези в сімейному колі! Лише один дзвінок – і наші кухарі з турботою готують вам червоний борщ із м’ясом вепра», – кажуть у закладі. 

У меню – традиційні страви української кухні на зразок червоного борщу з м’ясом вепра (135 грн), пари котлет по-київськи (210 грн) і салату з копченого гарбуза з томатами та горіховим соусом (125 грн).

Також пропонують вареники (90 грн за 200 г). Наприклад, пропонують фірмові вареники зі щукою та ніжним вершковим сиром, смажені вареники ручної ліпки з олениною та смажені вареники з м’ясом ягняти та пікантним соусом. 

Також в асортименті сім видів коктейлів у пляшках від команди Barvy та коктейльного бару F.U.L.L. Bar. Пропонують, наприклад, «Американський сауер» на бурбоні, «Британський» на джині та «Український» на абрикосовому дистиляті та лікері. Ціна всіх коктейлів – 150 грн за 150 мл. 

з Меню:

Українське сало з Бессарабського ринку – 140 грн за 100 г

В'ялені спеціалітети з дичини – 215 грн за 100 г

Асорті крафтових сирів від українських виробників – 325 грн

Карпатська форель на грилі – 325 грн

Котлета з м'яса дикого вепра з картоплею – 245 грн

В'ялена оленина з грильованим листям салату – 190 грн за 200 г

Гречка з грибами – 75 грн за 300 г

Шоколадний торт із солоною карамеллю – 145 грн

Як замовити: За номером 098 306 33 33. Приймають замовлення з 12:00 до 20:00. Доставка по центру Києва безкоштовна, також є опція самовивозу. 


 У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, щоб підтримати у такий спосіб ресторанний бізнес під час карантину.

 Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували в рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.

 Також ми підбили перші підсумки рубрики «Доставка дня» – перші 25 публікацій.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: Barvy