Доставка дня – Melt Me із сендвічами з плавленим сиром і натуральними напоями. Це новий проєкт команди необістро «Асамблея», яка припинила доставку на час карантину. 

«Ми запускаємо новий проєкт Melt Me – мелт сендвіч-бар і натуральні напої. Над ним працювала команда «Асамблеї», він буде працювати в онлайн-режимі через сервіси доставки та нашу власну», – розповідає засновник Павло Гук.

«Позиціювання Melt Me – монопродукт, а саме мелт-сендвіч, в який ми вклали багато сил, часу та досвіду. Наша ціль у тому, щоб робити мелти настільки захопливими, що від них можна розтанути самому. [...] Ми проєктували все так, щоб мелти доставляли в найкращому стані – так, наче ви щойно взяли їх у ресторані й сіли їсти», – кажуть у Melt Me. Додають, що після карантину ідея може отримати власну локацію.

У Melt Me працюють із пшеничним хлібом від пекарні «Хліб&Soul». «Багато часу витратили на створення особливого сирного соусу та перебрали десяток чедерів, щоб зробити мелт ідеальним. Самі коптимо пастрамі та готуємо всі соуси, уважно та глибоко занурюємось у кожну деталь», – додає Гук.

Наразі в меню сім мелтів – від 145 до 215 гривень. Зокрема, це овочевий мелт із печеними перцями, грибами й цукіні (165 грн), сендвіч із пастрамі власного копчення (185 грн) і мелт із аргентинськими креветками (215 грн). 

Із напоїв пропонують імбирний ель (65 грн), три види лимонаду (65 грн) і колд-брю на зерні від обсмажувальника «Світ кави» (65-85 грн). «Усі напої натуральні й без консервантів, тому ми виробляємо їх малими партіями, щоб наші гості отримували задоволення від свіжого та натурального продукту», – додають у Melt Me.

з Меню:

Melt Berry Berry – 145 грн

Melt Chicky Schnitzel – 165 грн

Melt Mortadella – 185 грн

Melt Fish & Chips – 195 грн

Томатний суп із чедером і базиліковою олією – 65 грн

Кокосовий брауні – 65 грн

Лимонад Tarragon Juniper – 65 грн

Матча-грейпфрут – 85 грн

Колд-брю з кокосом – 85 грн

Як замовити: Через сервіс Uber Eats і доставку Uklon. Приймають замовлення щодня з 11:00 до 21:00. Найближчим часом планують запустити сервіси Glovo й Raketa, а орієнтовно за два тижні – власний сервіс доставки.


 У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, щоб підтримати у такий спосіб ресторанний бізнес під час карантину.

 Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували в рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.

 Також ми підбили перші підсумки рубрики «Доставка дня» – перші 25 публікацій.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: Melt Me