«Доставка дня» – власний сервіс доставки закладів Milk Bar, Dogs & Tails і Good Girl

«Хот-доги Dogs & Tails, соки та смузі Good Girl, а також страви та десерти Milk Bar об'єднались, щоб не залишати вас без смачного! Обрати, замовити та сплатити відтепер можна у два кліки», – розповідають про сайт із сервісом доставки із закладів рестораторки Анни Козаченко.

У меню, наприклад, фірмові десерти Milk Bar «Три молока», «Банановий пудинг» і «Червоний оксамит», хот-доги «Нью-Йоркер» і «Пабло Ескобар», а також смузі, комбучу та пробіотики.  

з Меню:

Бургер Milk Bar – 215 грн 

Пастрамі-сендвіч – 235 грн

Авокадо-тост – 210 грн

Хот-дог Cream Corn – 115 грн

Десерт «Три молока» – 69 грн

Торт «Найдовший шоколадний» – 110 грн

Як замовити: Через сайт, замовлення приймають з 09:00 до 20:00. Cервіс доставки виконує замовлення у радіусі 10 кілометрів від закладу на Шота Руставелі. За межами цієї зони доставляють замовлення від 1000 гривень. Замовлення привозять на наступний день після оформлення доставки.

 Окремо ми розповідали про паски від Milk Bar, які також можна замовити на сайті.


 У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, щоб підтримати у такий спосіб ресторанний бізнес під час карантину.

 Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували у рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: Milk Bar