«Доставка дня» – кафе White Noise Coffee & Bistro в готельному комплексі Bursa, яке раніше мало назву «Белый шум».

«Скучили за нами? Ми теж! Cподіваємося, ви проводите цей час якнайкраще. А поки весь світ зупинився на мить, ми доставимо найсмачніші бокси вам додому», – розповідають у закладі на Подолі.

Під керівництвом нового шефа Григорія Самгіна кафе адаптувало меню відповідно до потреб доставки: пропонують дві фірмові страви на зразок сендвіча «Крок месьє» (150 грн) і пасти «Провансаль» (150 грн), а також ланч-бокси з сендвічем і супом на вибір (240 грн) і три сніданки (155-219 грн). Також в асортименті вино – від 350 до 880 гривень за пляшку. Окрім того, німецьке пиво Noam, яке ексклюзивно привозять в Bursa.

з Меню:

Пончики з кремом із копченої скумбрії, щавлем та в'яленими томатами – 179 грн

Bursa Fish & Chips з бешамелем та домашнім фрі – 219 грн

Салат з грушею, крем-сиром, апельсином, руколою, селерою та оливками таджаска – 150 грн

Сирники з полуницею, карамеллю та ніжними вершками – 175 грн

Круасан з лососем, крем-сиром та яйцем – 219 грн

Як замовити: Замовлення на доставку приймають через сайт і за номером 044 537 70 07. Приймають замовлення з 09:00 до 21:00. По Подолу доставляють безкоштовно, по Києву – при замовленні від 350 гривень. 

«Заповніть форму [на сайті], натиснувши «Замовити». Ми з вами зв'яжемося для підтвердження замовлення. Після підтвердження бокс буде у вас вдома протягом 45 хвилин. Кожен отримає знижку 25% на номер готелю Bursa при замовленні на суму понад 500 гривень», – пояснюють процедуру у White Noise.

У режимі take away заклад працює з 08:00, за самовивіз пропонують знижку 20%.


 У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, щоб підтримати у такий спосіб ресторанний бізнес під час карантину.

 Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували у рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: White Noise