В Україні створили безкоштовну онлайн-платформу Locals для підтримки українських ресторанів, барів і кав’ярень. Його запустив сервіс Poster.

«Locals – це сайт підтримки українських локальних підприємців у період карантину. На сайті можна купити онлайн-сертифікати або подарункові карти для походу в улюблені кав’ярні, ресторани, перукарні, магазини після карантину й у такий спосіб підтримати їх у непростий період», – розповідають у Poster.

Сертифікат можна придбати зараз або подарувати друзям, а потім оплачувати ним покупки в закладах, доки на віртуальному рахунку не закінчаться гроші. Одна людина може купити необмежену кількість сертифікатів.

Покупці отримають додаткову суму для покупок, як бонус від закладів. Наприклад, за сертифікат на 200 гривень заклад додає бонус 50 гривень.

Зараз на платформі доступні сертифікати із закладів Києва, Дніпра, Вінниці, Івано-Франківська, Луцька, Тернополя, Ужгорода, Чернівців, Одеси й Чорноморська.

Серед київських закладів − бар «Прописка» й заклад S34 Haircuts & Cocktails; власники можуть додавати заклади на платформу безкоштовно.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

ОбкладинкаS34 Haircuts & Cocktails