Доставка дня – бургери від Burger Farm із безкоштовною доставкою, які працюють в Києві з 2013 року. Нещодавно заклад ввів нове меню з гастрономічними бургерами. 

«Ми продовжуємо готувати бургери під час карантину – так само, як і протягом останніх семи років, щодня без упину», – кажуть у закладі. 

У меню десять бургерів – від бургеру з фалафелем (119 грн) до бургера «Біферно» (159 грн) із яловичою котлетою, моцарелою та коул-сло з нового меню. Також пропонують картоплю фрі, салати, закуски й сети на компанію на зразок курячих крилець та реберець.

з Меню:

Бургер «Дабл Біф і Чиз» – 150 грн

Бургер «Бріскет» – 150 грн

Бургер «Джуніор» – 80 грн

Курячі крильця барбекю – 110 грн за 430 г

Салат із тунцем – 135 грн

Як замовити: Замовлення на доставку приймають через сайт щодня з 11:00 до 22:00, а також через сервіси Uber Eats і Glovo. Burger Farm пропонує безкоштовну доставку, але мінімальна вартість замовлення відрізняється залежно від розташування: у «синій зоні» це 200 гривень, у «зеленій» – 300 гривень, а в «жовтій» – 500 гривень. Щопонеділка та щовівторка третю страву через замовлення на сайті видають безкоштовно. 

Здійснюють доставку з двох бургерних Burger Farm – на бульварі Шевченка та лівому березі

 У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, щоб підтримати у такий спосіб ресторанний бізнес під час карантину.

 Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували у рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: Burger Farm