Доставка дня – «віртуальний ресторан» від мережі рибних ресторанів та екокрамниць «Черноморка». Наразі сервіс доставки почав роботу в режимі бета-тестування в Києві, згодом його планують запустити й в інших містах, де працює мережа.

На сайті проєкту можна поспілкуватися з офіціантами в режимі відеоконференції, разом обрати страву та оформити доставку правим і лівим берегом. «Як і раніше: офіціант веде тебе до нашої рибної вітрини та устричних басейнів, ти сам обираєш рибу, яка сподобалася. І так, замовлення твій офіціант особисто доставить тобі додому», – розповідають у мережі. 

У меню, наприклад, основні страви зі звичайного меню «Черноморка» на зразок ризото з морепродуктами. Також пропонують салати, закуски та морепродукти. 

Окрім того, пропонують заздалегідь очищені та мариновані морепродукти по кілограму: корюшка (298 грн), сібас (378 грн), барабуля (480 грн) і філе лосося (627 грн). Спеціальна пропозиція з кілограма чорноморських креветок та 3 літрами пива – 520 гривень із безкоштовною доставкою по Києву. 

з Меню:

Одеський форшмак із грінками – 75 грн

Чорноморська юшка – 62 грн

Рибні котлети з судака й лосося – 182 грн

Ризото з морепродуктами – 184 грн

Пельмені з морським окунем і креветками – 128 грн

Як замовити: Замовлення на доставку приймають через сайт щодня з 11:00 до 22:00. По телефону можна замовити за номерами 097 364 05 05 (правий берег) і 098 754 05 05 (лівий берег). Замовлення від 500 гривень по Києву – безкоштовно, до 500 гривень – 70 гривень. За межі Києва – 150 гривень. На самовивіз пропонують знижку 20%. 


 У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, щоб підтримати у такий спосіб ресторанний бізнес під час карантину.

 Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували у рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: «Черноморка»