Доставка дня – кримськотатарська кухня з мережі закладів Musafir, яка переїхала до Києва з Бахчисарая після анексії Криму. 

«Доставляємо увесь асортимент, переглянути меню можна на сайті», – розповідають у Musafir. 

У меню, наприклад, чебуреки від 33 гривень, люля-кебаб із баранини і курячий шашлик.

з Меню:

Чебурек з грибами – 33 грн

Янтик із грибами – 37 грн

Чебурек із яловичиною, сиром і грибами – 48 грн

Янтик із сиром і томатом – 47 грн

Лагман – 97 грн

Люля-кебаб із баранини – 139 грн

Кебаб «Дженгіз Хан» – 540 грн

Як замовити: замовлення на доставку приймають через сайт і сервіси доставки Uber Eats та Glovo. Служби доставки працюють в радіусі 3 кілометрів від закладів. По всьому місту, включно з лівим берегом, Софіївською Борщагівкою та Броварами, доставляють власними кур'єрами – від 25 до 120 гривень за доставку залежно від кілометражу. У ресторані радять за можливості користуватися послугами служб доставки, тому що кількість власних кур'єрів обмежена.


 У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, щоб підтримати у такий спосіб ресторанний бізнес під час карантину.

 Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували у рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.

 Musafir – сімейний бізнес родини кримських татар, який переїхав до Києва з Криму в 2015 році. Наразі в мережі працює три заклади в місті: на Саксаганського, Хмельницького та Рогнідинській

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: Musafir