«Доставка дня» – страви з кафе Zigzag на вулиці Рейтарській.

«Готуємо абсолютно всі позиції з меню, а також напої. Як і в багатьох інших закладах, частина нашого персоналу стала кур‘єрами. Тому пропонуємо власну доставку всіма районами Києва», – розповідають у кафе. 

Засновниця Zigzag Люба Цибульська біля вікна take away закладу

У Zigzag подають на доставку й самовивіз усі позиції з ранкового та обіднього меню. Наприклад, доставляють домашню пасту, стейк із яловичини та вишневий і яблучний пироги. «При замовленні цілих пирогів робимо знижку 20%», – додають у кафе.

Також у Zigzag працює вікно на take away: «Нам дуже пощастило мати віконце зі зручним підйомом-конструкцією із дзвіночком, що у звичайному режимі є вікном видачі напоїв на літню терасу для офіціантів. Гості можуть замовити каву, інші напої та будь-яку страву to go».

«Велика дошка на сніданок»
Авокадо-тост

з Меню:

Шакшука в хумусі – 147 грн

Авокадо-тост із яйцем-пашот – 189 грн

Курячий шніцець з картоплею – 195 грн

Мітболи з домашньою пастою, шпинатом і зеленим песто – 185 грн

Яблучний пиріг із солоною карамеллю – 107 грн

Курячі мітболи з пастою

Як замовити: замовлення на доставку приймають через сервіси доставки Uber Eats, Glovo та Raketa, а також через власну доставку за номером 068 385 65 51 – з 09:00 до 21:00. «На відстань до 1,5 кілометра доставка безкоштовна, від 1,5 до 5 кілометрів – 50 гривень. Більше 5 кілометрів – 100 гривень», – уточнюють в Zigzag. 


 У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, підтримавши таким чином ресторанний бізнес у час карантину.

 Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували у рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: Zigzag