Моноформат рамену Ramen vs Marketing відкриють поблизу Контрактової площі. Четвертий заклад формату, який раніше мав назву Noodle vs Marketing, відкриють влітку на вулиці Костянтинівській, 2-А, розповів The Village Україна засновник і шеф-кухар компанії Food vs Marketing Женя Михайленко.

«Ми потиснули руки з орендодавцем 17 березня – у день оголошення карантину. Готуємо відкриття на кінець червня», – розповідає Михайленко. Додає, що це буде «світла раменна з двома вікнами у підлогу та великою кількістю зелені».

Женя Михайленко у другій раменній Food vs Marketing на Шулявці

Розташують четверту раменну Food vs Marketing у будівлі на розі вулиць Костянтинівської та Спаської, у сусідньому приміщенні з колишніми закладами «Желток» і «Банка» біля Контрактової площі. 

 Noodle vs Marketing – це раменна, яку шеф-кухар Женя Михайленко відкрив на Печерську після повернення з роботи у США. Детальніше історію раменної та компанії Food vs Marketing Михайленко розповідав The Village Україна.

 Нині у межах компанії Food vs Marketing працює два заклади Ramen vs Marketing біля станції метро «Арсенальна» та «Шулявська», а також раменна на ринку «Столичний» і моноформат бань мі Banh mi vs Marketing.

 Про можливість доставки Food vs Marketing на час карантину ми розповідали тут.

Раніше The Village Україна розповідав про «15 закладів, які почнуть роботу в Києві в 2020 році».

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: Євген Карєв для The Village Україна