У Києві почав працювати сервіс доставки коктейлів Bodler, розповідають The Village Україна співзасновники сервісу.

«Bodler − латинське написання прізвища письменника Шарля Бодлера. Ми, як і Бодлер, любимо алкоголь. Але ми, як і Бодлер, любимо виключно хороший алкоголь. Якщо в його випадку це був абсент, то в нашому − коктейлі які стали частиною нашого повсякденного життя і без яких ми залишилися під час карантину», − розповідають у проєкті.

Додають, що створенню сервісу сприяв карантин, під час якого українці почали знаходити нові бізнес-моделі.

Через сервіс можна замовити три коктейлі Negroni, Boulevardier і Daiquiri, а також авторський змішаний напій Basilio. Напої доставлятимуть у скляних пляшках об’ємом 700 мілілітрів разом із кілограмом льоду.

«Доставку здійснюють кур’єри, які працюють тільки з нами і виключно на особистих автомобілях. Так ми мінімізуємо кількість контактів з людьми в процесі між замовленням та отриманням коктейлю», – розповідають у Bodler.

Зараз сервіс працює у тестовому режимі і безкоштовно доставляє коктейлі у Печерському, Шевченківському, Подільському та частково Голосіївському районах.

Замовлення потрібно буде оформити до 15:00, якщо клієнти захочуть отримати його того ж дня. Вартість замовлення – 1000 гривень, а з промокодом Quarantine – знижка у 40%.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Фото: Bodler