Компанії АТБ, Rozetka та «Нова пошта» разом запускають доставку продуктових наборів за собівартістю. Поки доставку тестують у Дніпропетровській області.

АТБ формуватиме пакети і продаватиме продукти за мінімальною вартістю, на Rozetka можна буде замовити ці продуктові пакети, а «Нова пошта» доставлятиме їх за собівартістю.

«Починаємо з пілота в Дніпропетровській області − за тиждень ми сподіваємося протестувати формат, зрозуміти наскільки те, що ми пропонуємо, підходить людям, чи будуть вони користуватися такою пропозицією», − розповідає співзасновник Rozetka Владислав Чечоткін.

Пропонують три продуктові набори від 400 до 700 гривень: з яйцями, молоком, крупами, цукром, макаронами, чаєм, фруктами та овочами, печивом, консервами, туалетним папером, милом та серветками.

Доставка займатиме 3-5 годин від моменту замовлення і коштуватиме 60-75 гривень. Після тестування її планують запустити по всій Україні.


раніше ми писали про 50+ закладів і 5 сервісів для доставки їжі.


Уряд ЗАПРОВАДИВ КАРАНТИН в Україні на три тижні у зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19, а у Києві − з 12 березня до кінця місяця. З 15 березня держава на два тижні ЗАКРИЛА КОРДОНИ для іноземних громадян.

У Києві 16 березня зафіксували перші два випадки коронавірусу. Містян закликають не панікувати, а відповідально дотримуватись режиму карантину. З 17 березня у Києві обмежили роботу закладів громадського харчування і ТРЦ.

В Україні підтверджено 21 випадок Covid-19. За результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я, отримано всього 17 позитивних результатів на Covid-19: у Чернівецькій (10), Житомирській (1), Київській (2), Донецькій (1), Івано-Франківській (1) областях та Києві (2).