Продукцію нового українського виробника Kyivkraut, який займається ферментацією овочів, почали продавати в магазині goodwine. Про це автори проєкту розповіли The Village Україна.

Ферментація – метод обробки та зберігання овочів та фруктів, що дозволяє залишати та навіть збільшувати кількість корисних речовин в них.

Одним із засновників Kyivkraut є Ілля Сьомін, шеф-кухар ресторану Tin Tin та коктейльного бару Loggerhead. Над проєктом працювали з листопада 2019 року.

«Нам хотілося створювати корисний, цілком зрозумілий продукт, завжди гарної якості. Впроваджуємо нові технології у всім з дитинства знайомий продукт – квашену капусту», – розповідають у Kyivkraut.

Наразі в лінійці Kyivkraut представлені п'ять видів товарів: кімчі та веганська кімчі (159 грн), капуста квашена білокачанна (119 грн), капуста квашена червонокачанна (139 грн) та чилі-олія (129 грн). «Наші продукти ми не пастеризуємо, не додаємо підсилювачів смаку», – пояснюють у проєкті.

Згодом планують запустити й інші ферментовані продукти та напої.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі