Бар «Хвильовий» на вулиці Верхній вал, 18 перезапускають: заклад працюватиме у форматі спікізі та музичного бару.

Над площею у підвалі відкриють ще одне приміщення. На нижньому рівні буде спікізі-бар, а верхній поверх працюватиме як музичний бар у форматі тапруму − заклад, де напої наливають з кранів. Усі вечірки перенесуть на другий поверх.

«Угорі буде тусовка, а знизу – затишний спікізі руїн бар», – розповів Barout співзасновник «Хвильового» Андрій Янковський.

Запустити оновлений бар планують у середині лютого. Перший поверх «Хвильового» вже почали переобладнувати та додавати в інтер’єр м’які меблі.

«Коли відкриється верхня зала, внизу ми повністю оновимо меблі в великому залі, додамо більше затишних кутків і нові, менш громіздкі барні стільці», – каже Янковський.

На другому поверсі площею 110 квадратних метрів облаштують бар з акцентом на міцні алкогольні напої. Пропонуватимуть крафтове пиво, сидр, розливні коктейлі на домашніх заготовках, вино та моктейлі.

«У залі нагорі не буде меблів, зате буде велика сцена, гримерка і чотири туалетні кабінки, одна з яких для людей з інвалідністю», – додають у «Хвильовому».

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.