Новий заклад Pinzarella від ресторатора Дмитра Борисова почав роботу в тестовому режимі на вулиці Великій Васильківській біля станції метро «Олімпійська».

Pinzarella – це новий smart casual формат. Всі страви коштують до 99 гривень, замовлення готується протягом кількох хвилин, а приготування страв відбувається на відкритій кухні. Водночас формат передбачає роботу офіціантів та «ресторанну» подачу страв.

На першому поверсі закладу розташована відкрита кухня та кілька столиків, основна посадка – на другому поверсі.

Основні позиції в меню – це пінци (6 видів) та пінси (5 видів). Пінца – гаряча страва, яка швидко готується в печі. Позиціонується як аналог римської піци. Пропонуватимуть «Маргариту» (59 грн), «4 сири» (59 грн) або пінцу з лососем та тигровими креветками (89 грн).

Для пінси окремо випікають основу, а далі додають різні соуси та начинки. Наприклад, можна замовити пінсу з мортаделою, печеними перцями та чері (89 гривень), з артишоками та червоним песто (89 грн), лососем та в’яленими томатами (99 грн), буратою с трюфельним соусом (99 грн).

В меню є окремий моцарела бар. Можна замовити класичний капрезе (89 грн), солодку або солону страчателу – з персиком або печеними перцями, оливками та анчоусами (89 грн) та цілу бурату з трюфельним соусом, каперсами та халапеньо (99 грн).

Також подають три види салату «Цезар» (від 69 грн) та 5 видів салатів з кіноа та різними доповненнями. Наприклад, за 69 гривень можна замовити салат з кіноа, авокадо, манго та кремом з артишоків.

Серед напоїв – лімончело (19 грн за келих), просеко (49 грн), біле та червоне вино, а також пиво і сидр.

29 грудня заклад працює у тестовому режимі. 30 грудня  – офіційне відкриття, на честь якого всіх гостей пригощають вином.

 Про Pinzarella, а також інші 14 закладів, які готуються відкрити 2020 року, читайте за посиланням.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

11:00-23:00

Де

вулиця Велика Васильківська, 41


Фото: Pinzarella