Перший заклад японської мережі Torisho починає роботу у Києві на вулиці Шота Руставелі. Фастфуд почне роботу 25 грудня. 

«Відкриваючи Torisho, ми хочемо показати українцям як насправді харчуються японці. Показати, якою багатою, різноманітною і при цьому практичною є справжня японська їжа», – коментують власники київського закладу.

В інтер'єрі закладу використали натуральні матеріали та оздобили авторськими малюнками на стінах. У київському Torisho два зали на 60 посадкових місць та відкрита кухня.

В основі меню — карааге (японська техніка готування курки, м’яса або риби у паніровці). Також у меню є удон, окономіякі (смажений японський омлет), гьодза та десерти.

З меню:

Курячі стегна карааге – 149 грн

Лангустини карааге – 159 грн

Удон-суп з овочами – 139 грн

Удон з куркою карааге – 169 грн

Окономіякі зі свининою – 119 грн

Гьодза з куркою та карі – 79 грн

Гьодза асорті – 109 грн

Смузі – 69 грн

Матча панкейки – 59 грн 

Torisho розташований на колишній локації ресторану «Хінкальня». До 13 січня у закладі діє знижка -25% на всі позиції у меню.

Torisho – японська мережа фастфуду, яка зараз налічує понад 150 точок, зокрема, в Японії, Малайзії, Тайвані, Філіппінах, Таїланді та В'єтнамі. Франшизу придбали власники київської мережі 3BCafe та франшизи Menya Musashi.


Коли

10:00-23:00

Де

вулиця Шота Руставелі, 12

телефон

068 211 25 25


  Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Фото: Torisho