На Льва Толстого відкривають сидерію «Білий налив». Заклад запрацює 13 грудня о 10:00 – у колишньому приміщенні демократичного закладу з українською кухнею VarenykyNow.

Це 14-й заклад мережі «Білий налив» від «Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова». Там можна буде придбати хот-доги, устриці, яблучний пиріг і пиріг з куркою, а також сидр, пунш і лимонади – по 29 гривень.

На честь відкриття у закладі пригощатимуть сидром, а за позначку в соцмережах – безкоштовний хот-дог.

«VarenykyNow.UA пропрацювали сезон і нагодували кілька десятків тисяч гостей, але є відчуття, що на цій локації ще краще спрацює наш флагманський і зрозумілий формат. Устриці, сидр, хот-доги та неон. Площа Льва Толстого – ідеальне місце для таких закладів. Що ж до VarenykyNow.UA, то, звісно, цей концепт ми будемо розвивати – переважно на фуд-кортах. Проробимо ще більш крутий продукт, і з нового сезону почнемо VarenykyNow.UA:Перезавантаження», – додає в коментарі Дмитро Борисов.

Перший «Білий налив» відкрили у квітні 2018 року в Києві. Другий заклад цього формату на бульварі Шевченка запрацював 27 лютого 2019 року.  Третій – на Південному вокзалі почав роботу в березні. 

У травні формат розпочав роботу в Луцьку. Також «Білий налив» запустили у Львові, Харкові та Одесі. Згодом сидерію також відкрили у Вінниці та Сумах.


Коли

10:00-22:00

Де

вулиця Велика Васильківська, 14


  Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Фото: «Білий налив» Анна Бобирєва для The Village Україна