Кондитерська Reprisa Dance почала роботу на вулиці Богдана Хмельницького, біля Оперного театру. Це оновлений заклад мережі кав'ярень-кондитерських Reprisa, розповіла The Village Україна засновниця і директорка закладу Вєна Бєлєва.

«Ми вирішили змінити формат на більш демократичний і доступний», – розповідає Бєлєва.

Новий формат передбачає зону шоуруму, де випічка представлена на вітринах: можна вільно пересуватись і самостійно обирати випічку та десерти. У магазині також працюватимуть консультанти.

Для оновлення дизайну простору на Хмельницького запросили студію Martin Architects. Як і раніше, у магазині можна замовити і випити кави: передбачено 30 посадкових місць.

У новому меню зроблять акцент на здоровому харчуванні: буде представлена «зелена лінія» – випічка з використання рослинних та знежирених інгредієнтів. Оновиться також лінія шоколадних виробів.

З меню:

Круасан «Французький» – 32 грн

Даніш з вишнею – 46 грн

Еклер-крамбл з полуницею – 65 грн

Тістечко «Медовик» – 79 грн

Американо – 45 грн

Reprisa Dance – це пілотний проєкт мережі. Спершу оновлення вирішили запустити у бутику на Хмельницького. Заклад працює у тестовому режимі, офіційно його відкриють у кінці листопада.

Оновлений формат планують впроваджувати в інших закладах мережі Reprisa у Києві. У майбутньому також планується створення сервісу швидкого харчування Reprisa Bistro, концепцію якого ще втілюють.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

09:00-19:00

Де

вулиця Хмельницького, 40/25