Заклад Rule почав роботу в житловому комплексі Chicago Central House на розі вулиць Антоновича та Жилянської біля станції метро «Олімпійська». Про це повідомляє Blackfield Coffee.

Це новий проєкт обсмажувальної компанії Rule Coffee Roasters, яка раніше запустила однойменний обсмажувальний цех і кав’ярню на Теремках.

Заклад працює у тестовому режимі: до 18:00 – як кав’ярня зі сніданками та обідами. Після 18:00 – як необістро з меню від шеф-кухаря зі Львова Миколи Яворницького.

Для роботи у вечірньому режимі адаптуватимуть приміщення – наприклад, на рівні освітлення та сервірування столів. Повноцінно формат необістро з винною картою запрацює після офіційного відкриття до кінця листопада.

Особливість Rule – можливість роботи за участі одного бариста та його помічника. Для цього у закладі адаптували барну систему. Кожне замовлення кави обіцяють віддавати не більш як за хвилину.

Кавова карта:

Еспресо – 40 грн

Капучино – 55 грн

Лате – 65 грн

Флет-вайт – 55 грн

Фільтр – 35/50 грн

V60 – 80 грн

До кави у Rule пропонують сніданки, десерти та круасани власного виробництва. Подають вівсянку (80 грн), бананову кашу (100 грн), сирники з ванільним кремом (140 грн) і «Великий сніданок» (195 грн), а також авокадо-тост (160 грн) і тост із лососем і яйцем-пашот (155 грн).

Також в асортименті легкі страви, які можна взяти з собою, і продукція українського виробника Yaro.

У двоповерховому закладі близько 60 посадкових місць.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

09:00-22:00

Де

вулиця Антоновича, 44


Фото: Тарас Яковлєв для Blackfield Coffee