Київський ресторан «Итальянская редакция» отримав срібну міжнародну нагороду «Пальмова гілка» за найкращу концепцію закладу.

«Ох, amore, ми це зробили – ми виграли Пальмову гілку: в усіх європейських закладів, відзначених локальними «Гілками», ми вибороли таке омріяне, таке дороге срібло! Це вперше для України – і вже тому це надзвичайна честь і привід пишатися і радіти разом з нами! Срібна Гілка їде до Києва!» – розповідають у ресторані.

«Итальянская редакция» – італійський ресторан, який відкрили на Великій Васильківській засновники торішнього переможця премії «Пальмова гілка», закладу «Жизнь замечательных людей».

«Усі хочуть зробити італійський ресторан, як в Італії. Я хотів зробити італійський ресторан, який був би не таким, як в Італії», – розповідав бренд-шеф Володимир Ташаєв.

У закладі пропонують італійські страви: піцу, пасти та каннолі в авторському стилі.


«Пальмова гілка ресторанного бізнесу» – міжнародна ресторанна премія, яка визначає найкращі нові концепції закладів. Щорічно проводять нагородження у Франції, Бельгії, Швейцарії, Німеччині, Люксембургу та Росії, а з 2016 року – і в Україні.

Обкладинка: Анна Бобирєва для The Village Україна