Ресторан ізраїльської кухні Pita Kyiv відкрили на вулиці Пушкінській поблизу площі Льва Толстого. Пропонують піту з начинками, фалафель та хумус, пише Posteat.

Бренд-шефом Pita Kyiv став ізраїльський шеф-кухар Пой Арай, який спільно з шеф-кухарем закладу Валерієм Арустамяном розробив меню.

У закладі є зала на 20 гостей, об’єднана з відкритою кухнею. Також є барна стійка. Інтер’єр закладу розробив дизайнер Андрій Білецький спільно з командою закладу.

Піту випікають самостійно щоранку та впродовж дня – максимальний строк використання піти не більше п'яти годин.

Окрім піти, у ресторані готують крувіт — цвітну капусту, яку приварюють, грилюють та подають з соусами.

З меню:

«Піта-чизбургер» – 119 грн

«Стейк за одну хвилину» – 129 грн

Кебаб – 119 грн

Шніцель – 99 грн

Фалафель – 79 грн

Крувіт на тарілці з трьома соусами – 99 грн

Хумус – 79 грн

Можна замовити пиво або сидр, а кожної суботи в Pita Kyiv на барі пригощатимуть текілою. У найближчий час буде організовано доставку через сервіс Glovo.

 40 закладів, які відкрили у Києві за минулий місяць.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

11:00-22:00

Де

вулиця Пушкінська, 39


Фото: Pita Kyiv