Комплекс Bla Bla Bar Kyiv, який об’єднуватиме 36 барів і шість закладів, відкриють у Києві наприкінці 2019 або на початку 2020 року. Локація розташується на першому поверсі бізнес-центру «Торонто-Київ», пише Barout.

Bla Bla Bar Kyiv – це продовження міжнародного проєкту, який уже працює в Казахстані і готується до запуску в кількох містах Росії, а також США, Великій Британії та Об’єднаних Арабських Еміратах.

«Мені імпонує концепція – зібрати велику кількість барів під одним дахом. Вважаю, що це створить потужну синергію і притягуватиме сюди гостей, як магніт», – розповідає Андрій Скіп’ян, засновник Bla Bla Bar у Києві.

36 барів розташують на площі 2900 квадратних метрів / Loft Buro

Комплекс займатиме 2900 квадратних метрів, де розмістять понад 30 барів від 8 до 83 посадкових місць. Також у комплексі розташують п’ять ресторанів та кальянну.

Зона ресторанів, два з яких матимуть краєвид на вулицю Антоновича, працюватиме щодня. Зона барів буде працювати лише у четвер, п’ятницю, суботу та на свята – близько 13 робочих днів на місяць.

Засновники очікують, що бари відвідуватимуть 70-80 гостей щодня. «Це близько 200-250 проданих напоїв на день», – додають у Bla Bla Bar Kyiv.

Очікується, що комплекс почне роботу за кілька місяців – на межі 2019 і 2020 років.


 40 закладів, які відкрили у Києві за минулий місяць.

Обкладинка і фото: Bla Bla Bar Kyiv