Британське видання The Independent віднесло Київ до переліку найкращих європейських міст для гастротуризму.

«Українська кулінарна сцена» недооцінена, вважають оглядачі видання. Рекомендують спробувати не лише котлети по-київськи, а й інші «зіркові» українські страви: вареники, свинячі вуха, борщ.

Українську кухню радять продегустувати у «Канапі» на Андріївському узвозі та ресторані «Спотикач». У місті є багато хороших грузинських ресторанів, додає The Independent.

Фуд-корт фестивалю Atlas Weekend, Київ, червень 2017 року / Володимир Шуваєв / The Village Україна

Також видання написало, що більшість київських закладів «такі ж дешеві, як чіпси».

До рейтингу потрапили також Марсель і Прованс (Франція), Ібіца (Іспанія), Валлета (Мальта), Афіни (Греція), Курмайор і Альта-Бадія (Італія).

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі