Ресторан Craft&Kumpel’ почав роботу у Львові на площі Ринок. Заклад належить до ресторанів Kumpel’ Group.

За форматом Craft&Kumpel’ – це «пивне ательє». «Ми спеціалізуємося на крафтовому та класичному пиві власного виробництва, пивних коктейлях і спеціально підібраних до них стравах. Головна особливість у тому, що наших гостей зустрічають і пригощають пивні майстри та гастроспеціалісти», – розповідають у Craft&Kumpel’.

Заклад має велику барну стійку для дегустацій та чотири просторі зали.

У Craft&Kumpel’ представлені 14 видів кумпелевого пива. Це – живе, нефільтроване, непастеризоване пиво, яке вариться на двох власних мініпивоварнях Kumpel’ Group за авторськими рецептурами від головного пивовара Тараса Фалика. Є «Світле галицьке», «Пшеничне», два елі – «Золотий» і «Бронзовий» та 10 видів крафтового пива. Доповнює це меню карта пивних коктейлів.

До пива можна замовити страви галицької «авантурної» кухні, яка була популярна у Львові на межі ХІХ-ХХ століть: канапки, сирні боли, грісіні з пастрамі, дуети супів та паштетів.

Kumpel’ Group заснували 2008 року, коли відкрився перший у Львові ресторан із пивоварнею у закладі та автентичною галицькою кухнею – «Кумпель» на площі Митній. На сьогодні мережа об’єднує вісім закладів, дві пивоварні, крафтові крамниці та екскурсійне агентство «Кумпель-тур».

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

Де

м. Львів, площа Ринок, 18

телефон

068 828 22 22


Фото: Craft&Kumpel’