Мясний ресторан «Публицист» відкрили в Києві на вулиці Січових Стрільців, пише Bit.ua.

«Публицист» любить мясо, але відповідально ставиться і до інших аспектів меню. Відкритий вогонь. Відкрита кухня. Відкрите спілкування», – розповідають у закладі.

Ресторан відкрили неподалік клубу Atlas, у будівлі колишнього видавництва.

У закладі, крім мяса, пропонують закуски, салати, супи, ковбаси, рибу, піцу та десерти.

За кухню у новому закладі відповідає Алекс Якутов, відомий роботою в київському ресторані «Гра з вогнем».

Наразі «Публицист» працює у тестовому режимі з 18:00 до 23:00.

З меню: 

Карпачо з телятини з маринованим фенхелем – 225 грн

Курча на грилі з які-а-нігірі – 265 грн

Борщ з качки та капустою кімчі – 110 грн

«Цезар» з лососем – 198 грн

Чизкейк бурата – 145 грн 

Вино червоне – від 100 грн (келих)


Коли

18:00-23:00

Де

вулиця Січових Стрільців, 25

телефон

095 535 5524


 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Фото: «Публицист»