Заклад Mushlya Bar почав роботу на майдані Незалежності. Це четвертий простір такого формату від «Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова» у Києві.

Mushlya Bar працює на фудкорті у ТЦ Globus. У традиційному для закладу seafood-меню кілька нових позицій: сендвіч із тунцем, казанок мідій у кокосовому молоці з карі та вершковим багетом, а також fish&chips.

З меню:

Просеко – 49 грн

Казанок мідій у кокосовому молоці з карі – 59 грн

Fish & Chips – 69 грн

Сендвіч зі стейком з тунця із соусом тартар – 69 грн

Плато морепродуктів – 259 гривень

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

10:00-22:00

Де

ТЦ Globus, -1 поверх, майдан Незалежності, 1

Телефон

068 048 7979


 У серпні у Києві відкрили Mushlya Bar на «Арсенальній» та на Подолі. Новий формат Mushlya Cafe запустили на «Олімпійській».

  Це 25 закладів, які відкрили у Києві у серпні.

 Про нові демократичні формати Дмитро Борисов розповідав в інтервю The Village Україна.

Фото: Mushlya Bar