Ресторан Diglass Cafe почав роботу за адресою Велика Васильківська, 49. Меню закладу розробив бренд-шеф Ігор Брагін.

У Diglass Cafe подають страви європейської кухні, авторські десерти та кілька видів спрітців.

Можна замовити віденський шніцель, качку в томатній глазурі з баношем, бурату з томатним карпачо й соусом песто. З десертів – профітролі з шоколадним соусом та фірмові десерти Diglass, наприклад, шоколадний фондан.

Окрім спрітців, які називають головним напоєм закладу, подаватимуть вино й віденську каву Julius Meinl.

З меню: 

Віденський шніцель з картопляним салатом та огірками – 175 грн

Паста з мідіями у винно-томатному соусі – 161 грн

Морепродукти у винно-вершковому соусі – 285 грн

Фірмове курча Diglass – 240 грн

Медовик  – 91 грн

Лимонади – від 95 грн

Зараз заклад працює у тестовому режимі, на цей час на все меню кухні діє знижка 40%.


Коли

12:00-23:00

Де

вулиця Велика Васильківська, 49

телефон

068 281 4848


 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Фото: Андрій Жилін для vklybe.tv